Puree Z Dyni Piżmowej
Puree z dyni piżmowej to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 12g tłuszczu i w sumie 195 kalorii. Za 56 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jest dostarczany przez Allrecipes. Najlepiej sprawdza się jako dodatek i jest wykonywany w przybliżeniu 1 godzina i 15 minut. Udaj się do sklepu i podnieś mielony cynamon, sól i mielony pieprz, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 44%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy obejmują Puree Z Dyni Piżmowej, Puree Z Dyni Piżmowej, oraz Puree Z Dyni Piżmowej.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Przebij skórkę dyni piżmowej małym nożem i umieść ściętą stroną do dołu w naczyniu do pieczenia; wlej wystarczającą ilość wody na Głębokość 1/2 cala. Przykryj naczynie folią aluminiową.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż dynia będzie miękka, około 1 godziny.
Scoop squash do miski; dodaj 3/4 szklanki kwaśnej śmietany, masła, brązowego cukru, cynamonu, soli i pieprzu. Zetrzyj mieszankę za pomocą tłuczka do ziemniaków lub widelca, aż będzie gładka.
Udekoruj natką pietruszki i 1 łyżką śmietany.