Puree pomidorowe to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 174 kalorie. Ten przepis służy 8. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz pietruszkę z płaskim liściem, ząbki czosnku, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 50%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Puree ziemniaczane z sosem pomidorowym, Dorsz z sosem pomidorowo-oliwkowo-Chorizo i puree ziemniaczanym, oraz Steki Z Tuńczyka W Pikantnym Sosie Pomidorowym Z Puree Ziemniaczanym.
Instrukcje
1
Ziemniaki i czosnek umieścić w dużym rondlu i przykryć lekko osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia; przykryć i gotować na wolnym ogniu około 20 minut lub aż widelec łatwo przebije ziemniaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Ziemniaki i czosnek odsączyć. Mash z masher ziemniaków lub widelcem, aż będzie gładka. Zmiksować w mleku, masło, pietruszka, szalotki, parmezan, i sól. Delikatnie złożyć pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanka Pokrojonej W Paski Gotowanej Piersi Z Indyka
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Płatki Mieszanych Warzyw Lub Do Smaku
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeża Resztka
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej