Puree Czerwone Ziemniaki
Puree czerwone ziemniaki może być tylko przystawka szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 88 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 397 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka masła, liście pietruszki, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb.
Instrukcje
Umieść ziemniaki w dużym garnku, dodaj wodę, aby przykryć ziemniaki o 2 cale i obficie posolić wodę. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i kontynuować gotowanie, aż ziemniaki będą mogły zostać przebite przez środek ostrym nożem, około 20 do 25 minut. (Uważaj, aby nie przegotować, bo będą papkowate.) Wyłączyć ogień i odsączyć ziemniaki na durszlak, potrząsając delikatnie, aby odsączyć nadmiar płynu. Wrzuć ziemniaki do garnka.Za pomocą masher ziemniaki, rozbić ziemniaki na mniejsze kawałki.
Dodaj masło, kilka sztuk na raz, i za pomocą drewnianej łyżki lub gumowej szpatułki, złożyć do włączenia.
Dodać 3/4 szklanki śmietany i wymieszać do włączenia. W przypadku bardziej kremowych ziemniaków dodaj pozostałą 1/4 szklanki śmietany. (Ziemniaki powinny pozostać trochę grudkowate.) Składamy szczypiorek i natkę pietruszki do ziemniaków, doprawiamy solą i pieprzem.