Pumpkin Whoopie Placki
Pumpkin Whoopie placki wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 36 porcji z 163 kalorie, 2G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sodę oczyszczoną, brązowy cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 16%. Spróbuj Pumpkin Whoopie Placki, Pumpkin Whoopie Placki, oraz Pumpkin Whoopie Placki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmarować blachy do pieczenia.
Połączyć olej i brązowy cukier.
Wymieszać w dyni i jaj, bicie dobrze.
Dodaj mąkę, sól, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, 1 łyżeczkę wanilii, cynamon, imbir i goździki.
Upuść ciasto, usypując łyżeczki na przygotowane blachy do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 10 do 12 minut.
Niech ciasteczka ostygną, a następnie zrobić kanapki z dwóch ciasteczek wypełnionych nadzieniem Whoopie Pie.
Aby zrobić nadzienie Whoopie Pie: ubić białko jajka i wymieszać z mlekiem, 1 łyżeczką wanilii i 1 szklanką cukru cukierniczego.
Dobrze wymieszać, a następnie ubić w skracaniu i pozostałej filiżance cukru cukierniczego. Beat until light and fluffy.