Pumpkin Swirl Brownies
Przepis Pumpkin Swirl Brownies jest gotowy w około 2 godziny i 30 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i przyjazne dla fodmap opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Jedna porcja zawiera 67 kalorii, 1G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 15 centów za porcję. Mieszanka cukru, twarogu, mielonej gałki muszkatołowej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Pumpkin Swirl Brownies, Pumpkin Swirl Brownies, oraz Pumpkin Swirl Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° (325F dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W małej misce, pokonać wszystkie składniki napełniania z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładka. Odstawić.
Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu, za pomocą 1/4 szklanki oleju, 2 łyżki wody i jajka.
Rozłóż 3/4 ciasta na patelni. Łyżka napełniania łyżkami stołowymi równomiernie na ciasto. Łyżka pozostałe ciasto brownie nad nadzieniem.
Przeciąć ciasto kilka razy nożem do marmurkowego wzoru.
Piec 40 do 45 minut lub aż wykałaczka włożona 1 cal od strony patelni wychodzi prawie czyste. Całkowicie fajne.
Pokrój na 4 rzędy po 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.