Pumpkin Spice Layer Cake with Caramel and Cream Cheese lukier
Pumpkin Spice Layer Cake with Caramel and Cream Cheese lukier wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 549 kalorii, 7G białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz dynię, cukier puder, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 170 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pumpkin Spice Layer Cake with Caramel and Cream Cheese lukier, Pecan Spice Layer Cake with Cream Cheese Frosting, oraz Maślanka Spice Layer Cake with Brown Sugar Cream Cheese lukier.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło izwilż dwie 9-calowe patelnie do ciast z 1 1/2-calowymi szczytami, usuwając nadmiar mąki.
Pierwsze 9 składników ubić w dużej misce.Za pomocą miksera elektrycznego, pokonać dynię, cukier i olej w innej dużej misce.
Dodaj jajka 1 raz, ubijając, aby włączyć międzywarunki.
Wymieszać ze skórką pomarańczową.
Dodaj flourmixture; pokonać na niskiej prędkości tylko do mieszania.Podzielić ciasto między przygotowanymi patelniami.
Piec ciasta, aż tester włożony docentrum wychodzi czysty, o 33 protokół.Schłodzić w patelni 10 minut. Odwróć na stojak,a następnie obróć górną stronę i całkowicie ostudź.
Posypać 1/2 Puchar powderedsugar na dnie małej patelni nonstick.Gotować na średnim ogniu, aż cukier się roztopi(nie mieszać). Kontynuuj gotowanie, aż cukier obróci się w głęboki bursztyn, mieszając od czasu do czasu, około 2 minut. Ostrożnie wymieszać w 1/2 cupcream, wanilii i soli (mieszanina będzie bubblevigously). Mieszać, aż karmel bitsdissolve. Wymieszać w pozostałej 1 łyżce stołowej. Przecedzić do małej miseczki. Chłodny karmel do temperatury pokojowej.
Pozostały cukier puder przesiać do miski. Za pomocą miksera elektrycznego, beatcream ser i masło w dużej misce.Stopniowo ubić w cukrze pudrze. Beat incooled caramel. Przykryć i schłodzić lukier do czasu, aż będzie wystarczająco rozłożony, około 2 godzin.
Za pomocą długiego ząbkowanego noża, przyciąć okrągłytopy z ciast.
Umieść 1 warstwę ciasta na płytce tortowej, pokrój bok do góry.
Rozprowadzić 3/4 szklanki mrozu.
Umieścić drugą warstwę ciasta, wyciąć bok w dół, na szczycie lukier. Pokrywaj górę i boki ciasta z pozostałym lukrem, tworząc gładkąpowierzchnia. DO przodu: może być wykonany 2 dni. Pokrywa z kopułą tortową lub dużym chłodem bowland.
Odstawić w temperaturze pokojowej 2 godziny przed podaniem.
Na wierzch ciasta posypać kandyzowaną skórką pomarańczową.
Pokroić w kliny i podawać.
* Dostępne sezonowo w większości supermarketów i przez cały rok w sklepach z żywnością specjalistyczną i od chefshop.com.