Pumpkin Spice Karmelowe Lizaki
Pumpkin Spice karmelowe lizaki to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 59 kalorii, 0g białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 7 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz syrop kukurydziany, masło, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 6%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Muffinki karmelowo-jabłkowe Pumpkin Spice z soloną polewą karmelową, Pumpkin Spice Caramel Corn, oraz Caramel Pumpkin Spice Popcorn dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spray lollipop formy lekko z nonstick gotowania sprayu.
Umieść patyczki lizaka w foremkach.
Połącz cukry, syrop kukurydziany i sól w dużym, ciężkim rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Kontynuuj gotowanie, aż mieszanina osiągnie 154°, etap twardego pęknięcia. Natychmiast wyjąć rondel z ognia.Podczas gotowania cukru, podgrzać śmietanę, przyprawy i wanilię w oddzielnym małym rondlu tylko do wrzenia. Zmniejsz temperaturę do niskiej, aby krem był ciepły.
Usuń gotujący cukier z ognia i powoli dodaj śmietanę; bądź ostrożny, ponieważ mieszanina energicznie się zagotuje i uspokoi się.
Dodać masło kilka kawałków na raz, mieszając, aby całkowicie stopić i włączyć. Podzielić mieszaninę między przygotowane formy.
Niech lizaki ostygną i twardnieją, około 15 minut, przed wyjęciem z foremek.