Pumpkin Roll II
Pumpkin Roll II to lacto ovo vegetarian deser. Ten przepis służy 19. Jedna porcja zawiera 169 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Za 35 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis od Allrecipes wymaga orzechów włoskich, serka śmietankowego, mąki i ekstraktu wanillanowego. 1834 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 2 godziny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy obejmują Roll Roll Pumpkin Cheesecake, Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem do maczania przypraw dyniowych, oraz Bułka Dyniowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C). Nasmaruj blachę do pieczenia o wymiarach 15x10x1 cali i wyłóż papierem do pieczenia. Nasmaruj i posyp mąką papier.
W dużej misce ubijaj jajka na wysokim poziomie przez pięć minut. Stopniowo dodawaj biały cukier i dynię.
Dodaj mąkę, cynamon i sodę oczyszczoną.
Rozłóż ciasto równomiernie na patelni.
Posyp równomiernie orzechami włoskimi.
Piecz w temperaturze 375 stopni F (190 stopni C) przez 15 minut lub do momentu, gdy ciasto odskoczy po lekkim dotknięciu. NATYCHMIAST WYJDŹ na lniany ręcznik posypany cukrem cukierniczym. Zdejmij Papier i zwiń ciasto w ręcznik, zaczynając od krótkiego końca. Super.
Wymieszaj cukierników cukier, wanilię, masło lub margarynę i ser śmietankowy razem, aż będą gładkie.
Rozłóż nadzienie na cieście do 1 cala krawędzi.
Zwiń ponownie. Przykryj i schłódź do podania. W razie potrzeby posyp dodatkowym cukrem cukierniczym.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Bułki dyniowe w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. NV Solera Cream Sherry z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.