Pumpkin Protein Cookies
Pumpkin Protein Cookies to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 14 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 125 kalorii. Na 63 centy za porcję, ten przepis okładki 7% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 119 osób próbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz płatki owsiane, mielony cynamon, olej canolan i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 55%. Ten wynik jest całkiem dobry. Podobne przepisy obejmują Pumpkin Pie Protein Cookies, Całkowicie Bez Cukru / Wysokobiałkowe / Szokująco Zdrowe Ciasteczka Owsiane Z Dyni, oraz Pumpkin Pie Protein Smoothie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce ubić Splenda®, owies, mąkę pszenną, mąkę sojową, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia, sól, cynamon i gałkę muszkatołową. Wymieszać z dynią, olejem rzepakowym, wodą, białkami jaj i melasą. W razie potrzeby wymieszać nasiona lnu.
Zwiń w 14 dużych kulek i spłaszcz na blasze do pieczenia.
Piec przez 5 minut w nagrzanym piekarniku. Nie przesadzaj: ciastka wyjdą naprawdę suche, jeśli zostaną przesuszone.