Pumpkin Pie Ice Cream
Na 3,13 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 105 g tłuszczu, oraz w sumie 1487 kalorii. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jeśli masz brązowy cukier, sól, mielony imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe, Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, oraz Lody Dyniowe Bez Ubijania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj kąpiel z lodową wodą, napełniając miskę do połowy lodem i wodą; odłóż ją na bok.
Na dużej żaroodpornej misce umieścić sitko o drobnych oczkach; odstawić na bok.
Śmietanę, 1/2 szklanki brązowego cukru, dynię, mleko, sól i wanilię ubić w średnim rondlu na gładką masę.
Podgrzać mieszaninę na średnim ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż para zacznie podnosić się z powierzchni, około 5 minut. W międzyczasie, ubić pozostałe 1/2 szklanki cukru, żółtka, cynamon, i imbir w dużej misce, aż będzie gładka; odstawić.Podczas ciągłego ubijania powoli wlewaj około połowy rozgrzanej mieszanki śmietany do mieszaniny żółtka.
Wlać mieszankę śmietanowo-jajkową z powrotem na patelnię i gotować na średnim ogniu, stale mieszając drewnianą łyżką lub gumową łopatką, aż mieszanina lekko zgęstnieje i pokryje tył łyżki lub zarejestruje 77° na termometrze natychmiastowego odczytu, około 2 minut. (Nie pozwól, aby mieszanina się zagotowała.) Gdy narysujesz palcem łyżkę, powinna ona zrobić znak przez krem, który nie powinien się cofać.
Wlać krem przez przygotowany sitko do miski i wyrzucić zawartość Sitka.
Umieść miskę w łaźni z lodem i pozwól, aby krem ostygł, mieszając od czasu do czasu, aż osiągnie temperaturę pokojową, około 20 minut.Naciśnij arkusz folii bezpośrednio na powierzchnię kremu, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Przechowywać w lodówce do całkowitego schłodzenia, co najmniej 4 godziny.Schłodzony krem ubijamy w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta.
Podawać natychmiast do miękkich lodów, lub przenieść do hermetycznego pojemnika i zamrozić do stałej. Pozostawić lody w temperaturze pokojowej przez 15 minut przed podaniem, jeśli są zamrożone. Lody można przechowywać do 1 miesiąca.