Pumpkin Pie Biscotti
Pumpkin Pie Biscotti wymaga około 45 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 47 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten wegetariański przepis służy 96 i kosztuje 11 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odebrać vanillan ekstrakt, sól, dynia, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, Babeczki Z Pumpkin Pie, oraz Pumpkin Pie Cinnamon Roll Cups dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 5 składników w dużej misce; dobrze wymieszać.
Połącz dynię, jajka i wanilię, dobrze mieszając trzepaczką do drutu. Powoli dodaj mieszaninę dyni do mieszaniny mąki, mieszając, aż suche składniki zostaną zwilżone. (
Mieszanina będzie bardzo krucha; po wymieszaniu stopniowo stanie się wilgotna.)
Roztopić masło na dużej patelni na średnim ogniu; dodać orzechy macadamia. Gotować, ciągle mieszając, aż orzechy będą rumiane.
Zdjąć z ognia i całkowicie schłodzić. Zagnieść lub delikatnie wymieszać schłodzone orzechy w ciasto.
Ciasto ułożyć na lekko posypanej mąką powierzchni i podzielić na 4 porcje. Lekko mąki ręce i kształt każdej porcji w 1" x 15" log.
Umieść dzienniki 3" od siebie na lekko nasmarowanych dużych arkuszach ciasteczek.
Piec w temperaturze 350 przez 23 minuty; ostudzić 15 minut. Zmniejsz temperaturę pieca do 30
Pokrój każdą kłódkę poprzecznie na plastry 1/2", za pomocą ząbkowanego noża.
Umieść plasterki na nieprzetworzonych arkuszach ciasteczek.
Piec w temperaturze 300 przez 15 minut. Chłodzić całkowicie na stojakach z drutu.