Pumpkin Maple Pie Supreme
Pumpkin Maple Pie Supreme wymaga mniej więcej 2 godziny i 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 8. Na 3,81 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 65 g tłuszczu, oraz w sumie 1300 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz zmielony cynamon, prawdziwy syrop klonowy, pół na pół śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Pumpkin Maple Pie Supreme, Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Babeczki Z Pumpkin Pie.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C)
Pokrój dynię i usuń nasiona.
Umieścić w dużej patelni do pieczenia i przykryć folią lub pokrywką.
Piec przez 1 godzinę, lub do bardzo miękki.
Wyjąć z piekarnika i odstawić do ostygnięcia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F (175 stopni C).
Zeskrobać dynię do robota kuchennego; puree, aż będzie gładka. Odmierz 1 1/2 szklanki puree z dyni. W dużej misce, wymieszać 1 1/2 szklanki dyni, brązowy cukier, cynamon, imbir, gałka muszkatołowa, goździki, ziele angielskie, i sól. Wymieszać z syropem klonowym, pół na pół i mąką.
Wymieszać w jajkach po kolei.
Wlać nadzienie do nieprzygotowanej skorupki ciasta.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 1 godzinę lub do momentu ustawienia środka.