Pumpkin "I Scream" Cookie Pops
Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 327 kalorii, 13g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,71 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka craft sticks, masło i jajko o nazwie, betty dekorowanie cookie lukier pomarańczowy lukier, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Cookie Pops, Pumpkin Cookie Dough Pops, oraz Cookie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj ciastka, masło, jajko i mąkę, aż ciasto uformuje się. Podziel ciasto na pół; uformuj każdą połowę w kulkę i lekko spłaszcz. Zawiń ciasto w folię; przechowywać w lodówce 1 godzinę lub do firmy.
Piekarnik rozgrzać do 191°. na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkować 1 porcję ciasta na grubość 1/4 cala.
Pokrój za pomocą 3-calowego foremki do ciastek w kształcie dyni. Na nieprzetworzonym arkuszu cookie umieść wycięcia w odległości 2 cali. Powtórz z pozostałym ciastem i przełożyć resztki.
Piec 10 do 12 minut lub aż krawędzie są ustawione. Schłodzić 2 minuty; wyjąć z arkuszy ciastek do regałów chłodzących. Całkowicie fajne.
Dla każdego ciasteczka kanapkowego rozłóż 1/3 szklanki lodów na dnie 1 ciastka; naciśnij craft stick w środku lodów. Góra z drugim ciastkiem, dolna strona w dół; delikatnie naciśnij razem. Naciśnij cukierki posypki do lodów na brzegach. Owinąć w folię; zamrozić 1 godzinę. Rozpakuj; udekoruj ciasteczka lukrem. Zamrozić do twardości, około 2 godzin. Przewijanie w folię; przechowywać w zamrażarce.