Pulpety Z Pingwina

Pulpety Z Pingwina
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 16 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, marchewkę, klopsiki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Penguin Cutouts, Candy Penguin Cupcakes, oraz Penguin Veggie Platter dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Papryka lub cebula paski zrobić pierś każdego pingwina. Paprykę lub cebulę blanszować, umieszczając we wrzącej wodzie na 20 sekund; zanurzyć w lodowatej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.Cienko Pokrojone Filety Z Piersi Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok.
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
3
Odcedzić; odstawić.
4
Wytnij 16 ukośnych plastrów (1/4 cala grubości) z marchwi. Aby dzioby, wyciąć mały trójkąt od krawędzi każdego plasterka marchwi; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
5
Umieść plasterki marchwi na stopy w małej misce do mikrofalówki. Osłona; mikrofalówka na wysokości 30 sekund. Odkryć; odstawić. Na głowę każdego pingwina zrób mały otwór w każdej z 16 klopsików, aby utrzymać dziób; popchnij szaszłyk przez klopsiki, zaczynając od czubka głowy. Aby umieścić dziób, włóż Trójkąt marchewkowy do małego otworu każdej kulki mięsnej, wkładając końcówkę szaszłyka do marchewki, aby zabezpieczyć ją na miejscu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Policz 16 dodatkowych klopsików do wykorzystania na ciało każdego pingwina. Szaszłyk pchamy najpierw kulką (głową) przez 1 KONIEC papryki lub cebuli, następnie 1 kulką (ciałem), a następnie przez przeciwległy koniec papryki lub cebuli. Kontynuuj naciskając punkt szaszłyku do plasterka marchwi z wycięciem skierowanym do przodu, jak nogi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
7
Umieść pingwiny w płytkiej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Piec 10 do 12 minut lub do gorąca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia5
Magazyn