Pulpety Z Pingwina
Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 16 i kosztuje 33 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 77 kalorii, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, marchewkę, klopsiki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 35%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Penguin Cutouts, Candy Penguin Cupcakes, oraz Penguin Veggie Platter dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Papryka lub cebula paski zrobić pierś każdego pingwina. Paprykę lub cebulę blanszować, umieszczając we wrzącej wodzie na 20 sekund; zanurzyć w lodowatej wodzie.
Wytnij 16 ukośnych plastrów (1/4 cala grubości) z marchwi. Aby dzioby, wyciąć mały trójkąt od krawędzi każdego plasterka marchwi; odstawić.
Umieść plasterki marchwi na stopy w małej misce do mikrofalówki. Osłona; mikrofalówka na wysokości 30 sekund. Odkryć; odstawić. Na głowę każdego pingwina zrób mały otwór w każdej z 16 klopsików, aby utrzymać dziób; popchnij szaszłyk przez klopsiki, zaczynając od czubka głowy. Aby umieścić dziób, włóż Trójkąt marchewkowy do małego otworu każdej kulki mięsnej, wkładając końcówkę szaszłyka do marchewki, aby zabezpieczyć ją na miejscu.
Policz 16 dodatkowych klopsików do wykorzystania na ciało każdego pingwina. Szaszłyk pchamy najpierw kulką (głową) przez 1 KONIEC papryki lub cebuli, następnie 1 kulką (ciałem), a następnie przez przeciwległy koniec papryki lub cebuli. Kontynuuj naciskając punkt szaszłyku do plasterka marchwi z wycięciem skierowanym do przodu, jak nogi.
Umieść pingwiny w płytkiej patelni.
Piec 10 do 12 minut lub do gorąca.