Pulpety Z Pieczarkami Z Indyka
Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 68 kalorii. Ten przepis służy 16 i kosztuje 61 centów za porcję. Ten przepis z Simply Recipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mielone mięso z indyka, sól koszerną, masło i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Mozzarella Pulpety Z Indyka Z Grzybami Cebula Merlot Sos Pomidorowy, Indyk borowikowy z sosem grzybowym, oraz Beefy Mushroom Meatballs dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Zacznij od klopsików. Masło rozpuścić na małej patelni na średnim ogniu.
Dodać mielone szalotki i gotować delikatnie przez 3 do 4 protokół, aż zmięknie. Wymieszać z mielonym czosnkiem i grzybami. Kontynuuj gotowanie na średnim ogniu, aż grzyby zostaną ugotowane i zrezygnują z niektórych, ale nie wszystkich, ich wilgoci. Wymieszać z herbes de Provence.
Umieścić w misce i szybko schłodzić do ostygnięcia.2 w dużej misce do mieszania, umieścić zmielony Indyk, pietruszka, musztarda Dijon, ocet balsamiczny, Skórka z cytryny, jeśli jest używany, majonez, sól, czarny pieprz, i schłodzoną mieszankę szalotki grzybowej. Za pomocą czystych rąk delikatnie wymieszać indyka i inne składniki razem, aż dobrze połączone. Nie przesadzaj. 3 formy klopsiki, 1 do 1 1/2 cala szerokości, w zależności od preferencji. Mniejsze klopsiki z Be łatwiejsze do podania jako przystawka na jeden kęs, większe klopsiki do dania głównego.
Umieścić klopsiki na tacy. 4
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim i średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, umieść klopsiki na patelni, pozwalając na miejsce wokół każdej klopsiki. Nie tłocz patelni; jeśli patelnia nie jest wystarczająco duża, gotuj klopsiki partiami. Delikatnie gotować klopsiki, obracając je często tak, że się lekko rumiane ze wszystkich stron. Jeśli klopsiki nie są brązowieje, zwiększyć ciepło palnika trochę. 5 sosów opcjonalnych.
Na patelni na średnim ogniu rozgrzać łyżkę oliwy z oliwek.
Dodać mieloną cebulę i gotować, aż półprzezroczyste, o 4 do 5 protokół.
Dodać czosnek i gotować przez minutę więcej. Pulsuj pomidory w puszkach w sokach w blenderze lub robocie kuchennym, aż zostaną posiekane, ale nie całkowicie gładkie.
Dodaj pomidory do mieszanki czosnku cebuli. Gotować przez dziesięć minut.
Dodać sól i pieprz do smaku.
Posypać odrobiną posiekanej natki pietruszki do podania.