Pulpety Z Indyka Z Kminkiem I Kolendrą
Kminkowo-Kolendrowe klopsiki z indyka wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 10 i kosztuje 79 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 89 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka chleba, koperku, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Zupa z soczewicy z kolendrą i kminkiem, Kolendra i kminek pieczony bakłażan, oraz Sałatka z kminkiem i kolendrą z ciecierzycy.
Instrukcje
Umieść chleb w robocie kuchennym i pulsuj 10 razy, aby grube okruchy odmierzały 1 szklankę.
Połącz kolendrę, koperek i pietruszkę w małej misce.
Połączyć bułkę tartą, 4 1/2 łyżki mieszanki ziół, Indyk, a następnie 8 składników (przez czosnek) w dużej misce. Kształt na 46 (1-calowe) klopsiki.
Rozprowadzić 2 łyżki oleju na dnie galaretki; ułóż klopsiki w jednej warstwie i lekko obróć, aby pokryć.
Piec 15 minut lub do końca, obracając raz. Na gorąco posypać pozostałymi ziołami.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej z dipem jogurtowo-ogórkowym.