Pulpety z indyka z grilla Slow-Cooker
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Slow-Cooker BBQ Turcja klopsiki może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.78 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 334 kalorie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka sosu barbecue, selera, mielonej piersi indyka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Pulpety Z Indyka Wolno Gotowane, Slow Cooker Włoskie Klopsiki Z Indyka, oraz Pulpety Z Indyka Enchilada Slow Cooker dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ciepły olej na małej patelni na średnim ogniu.
Dodaj cebulę i seler i gotować, mieszając, aż zmiękną, 3 do 5 protokół.
Dodać czosnek i smażyć 1 minutę dłużej.
Przenieść mieszaninę do małej miski i ostudzić.
Umieścić indyka w dużej misce.
Dodać mieszankę cebuli, jajko i owies. Użyj rąk, aby delikatnie, ale dokładnie wymieszać składniki. Zwilż ręce lekko i tworzą mieszaninę do około 20 klopsiki, każdy 1 1/2 cala średnicy.
Wlać niewielką ilość sosu na dno wolnej kuchenki.
Dodaj klopsiki, wierzch z pozostałym sosem.
Wlać 1/2 szklanki wody. Przykryć i gotować na wysokiej, aż klopsiki są gotowane przez, 3 1/2 do 4 godzin.