Pulpety Z Indyka Z Grilla
Przepis grillowane Pulpety z indyka jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest super bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Na $2.8 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 267 kalorii, 37g białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Mieszanka mielonego kminku, brązowego cukru, włoskiej przyprawionej bułki tartej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako danie główne. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Klopsiki Z Grilla, Klopsiki Z Grilla, oraz Klopsiki Z Kurczaka Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pierwsze 6 składników umieścić w blenderze; zmiksować na gładką masę.
Połączyć indyka, bułkę tartą, i chili w proszku w dużej misce; za pomocą mokrych rąk, kształt W 16 klopsiki.
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu. Lekko pokryć patelnię sprayem do gotowania.
Dodać klopsiki; gotować 2 minuty, zmieniając się na brązowy ze wszystkich stron.
Dodaj mieszankę pomidorową do patelni; doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu. Przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu przez 6 minut lub aż klopsiki są gotowe.