Pulled Pork Pancakes with JD syrop
Ciągnięte naleśniki wieprzowe z syropem JD mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1204 kalorii, 57g białka, oraz 44g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 15,1 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 78% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 56 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz jajka, maślankę, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Syrop klonowy i musztarda powoli gotowana wieprzowina, Szarpany stos gofrów wieprzowych z bourbonem syropem klonowym, oraz Slow Cooker Honey Pulled Pork with Cornmeal Pancakes.
Instrukcje
Wyposażenie specjalne: Mała Torba z wiórów drzewnych (najlepiej hickory), moczona w wodzie przez 30 minut
Mąkę, sodę oczyszczoną i sól wymieszać w misce. W osobnej, większej misce wymieszaj jajko z maślanką. Złóż suche składniki na mokro, uważając, aby nie przesadzić. Pozostawić ciasto lekko grudkowate.
Rozgrzać trochę oleju w dużej patelni nieprzywierającej na średnim ogniu. Chochla o 1/4 szklanki ciasto naleśnikowe do patelni dla każdego naleśnika, gotowanie 3 na raz. Naleśniki gotować przez około 2 minuty z każdej strony, odwracając raz, gdy krawędzie są złote, a na wierzchu tworzą się małe bąbelki.
Aby służyć, warstw hot pulled wieprzowina między 3 naleśniki. Przykryć syropem JD i na wierzch posolić masło. Powtarzam!
Połącz wszystkie przyprawy rub w misce i pocierać Tyłek wieprzowy z 1/4 szklanki mieszanki przypraw.
Owinąć Tyłek wieprzowy w folię i przechowywać w lodówce przez 12 godzin lub na noc.
Rozpakuj Tyłek wieprzowy i palij przez około 1 godzinę. (Postępuj zgodnie z instrukcjami producenta palacza stovetop lub użyj palacza Na Zewnątrz.)
Rozgrzej piekarnik do 225degreesF.
Wyjmij Tyłek wieprzowy z palacza, umieść go na patelni i dodaj piwo. Przykryć i dusić w piekarniku, aż wieprzowina będzie miękka i ciągnie się widelcem, około 3 godzin.
Wyciągnij wieprzowinę i wymieszaj z 1/2 szklanki duszonego płynu i sosem BBQ do smaku.
W średnim rondlu podgrzej syrop klonowy na średnim ogniu.
Dodaj whisky do smaku i doprowadzić do wrzenia na kilka minut. Trzymaj ciepło, aby służyć. Resztki przechowywać w lodówce.