Pudding Yorkshire

Pudding Yorkshire
Pudding Yorkshire może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 28 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 5G białka, oraz 4G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką jajka, mleko, mąkę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Yorkshire, Pudding Yorkshire, oraz Pudding Yorkshire dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ubij razem 5 pierwszych składników, aż będą gładkie. Przykryć i schłodzić 30 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2
Łyżka 1/2 łyżka patelni kapie do każdego z 12 popover lub kubki muffin, i przechylić do płaszcza.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Piec w temperaturze 425 przez 5 minut. Szybko wlać zimne ciasto do gorącej patelni; nie mieszać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Piec przez 15 minut; zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 i piec dodatkowe 15 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
* Uwaga: jeśli kapanie z patelni nie są wystarczające, uzupełnij oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)3 łyżki świeżo Startego Parmezanu, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn