Pudding ryżowy z sosem Cydr-rabarbar
Pudding ryżowy z sosem Cydr-rabarbar wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Na 98 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka mleka, cukru, odparowanego odtłuszczonego mleka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Budyń Ryżowy Rabarbarowy, Pudding ryżowy z gotowanym rabarbarem, oraz Ugotuj książkę: budyń chlebowy rabarbarowy z sosem Whiskey.
Instrukcje
Łyżka 1/2 szklanki ryżu do każdego z 4 (4-uncji) ramekins pokryte sprayem do gotowania.
Wymieszać cukier i serek śmietankowy w średniej misce; ubić na średniej prędkości miksera, aż będzie gładka.
Dodać mleko, wanilię, sól i jajko; dobrze ubić. Podzielić mieszaninę równomiernie pomiędzy przygotowane ramekiny.
Umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia 13 x 9 cali; dodaj gorącą wodę do naczynia na głębokość 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 40 minut lub do zestawu.
Usunąć ramekiny z naczynia.
Skropić każdy z 1 łyżką sosu.