Pudding ryżowy z gotowanym rabarbarem

Pudding ryżowy z gotowanym rabarbarem
Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 545 kalorii. To będzie hit w Twoim Dzień Matki wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz wodę, cukier, wino i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń Ryżowy Rabarbarowy, Daring Cooks Słodkie Risotto: budyń ryżowy z gotowanymi wiśniami, oraz Kremy kokosowe z gotowanym rabarbarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zrobić budyń ryżowy: napełnić średni rondel wodą i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać ryż i gotować na dużym ogniu przez 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
3
Odcedzić ryż i zwrócić go do rondla.
Składniki, których będziesz potrzebować
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Dodaj mleko, śmietanę, fasolę wanilii i nasiona. Doprowadzić do duszenia i gotować na małym ogniu, aż ryż jest bardzo delikatny, o 25 protokół. Wymieszać cukier i zdjąć z ognia. Odrzuć fasolę wanilii. Zeskrobać budyń do szklanego naczynia o wymiarach 9 na 13 cali, nacisnąć arkusz folii bezpośrednio na powierzchnię puddingu i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
KremKrem
NasionaNasiona
CukierCukier
MlekoMleko
RyżRyż
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
5
Tymczasem zrób gotowany rabarbar: w dużym rondlu połącz wodę z cukrem, winem, sokiem z cytryny, laską cynamonu, wanilią i nasionami. Doprowadzić do gotować na wolnym ogniu i gotować na umiarkowanym ogniu przez 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
WaniliaWanilia
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
RabarbarRabarbar
NasionaNasiona
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
6
Dodać rabarbar i dusić do miękkości, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
7
Wlać rabarbar i jego płyn do szklanej lub plastikowej miski i przechowywać w lodówce do ostygnięcia, około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Łyżka pudding ryżowy do misek. Używając łyżki z rowkiem, wierzch z rabarbarem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RabarbarRabarbar
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
9
Posypać liśćmi mięty i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MiętaMięta
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn