Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym
Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym to bezglutenowe deser. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 50 smakoszy i kucharzy. Mieszanka ryżu, wiśni, merlot i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Podobne przepisy to Pudding ryżowy z białej czekolady z suszonym sosem wiśniowym, Cynamonowy Pudding ryżowy z sosem suszono-wiśniowym, oraz Cynamonowy Pudding ryżowy z sosem suszono-wiśniowym.
Instrukcje
1
Połączyć wodę i ryż w dużym rondlu. Doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu 15 minut lub aż ciecz zostanie wchłonięta i ryż jest miękki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Ryż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii na patelnię. Wymieszaj nasiona, strąki, cukier, pół na pół i sól do ryżu. Gotować na średnim ogniu 30 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
Nasiona
Cukier
Ryż
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Usuń waniliowy strąk fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wanilia
4
Dodać kromki białej czekolady, mieszając do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Z Białej Czekolady
5
Ostudzić 5 minut.
6
Łyżka budyniu ryżowego do 8 indywidualnych potraw. Jeśli nie podajemy natychmiast, przykryć i schłodzić. Gotowy do podania, top z suszonym sosem wiśniowym, i posypać migdałami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Migdały
Czereśnie
SOS
Ryż
1
Połącz wszystkie składniki w średnim rondlu. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 27 minut lub aż sos pokrywa spon i zmniejsza się do 1 szklanki, mieszając od czasu do czasu. Całkowicie fajne.