Pudding Ryżowy V
Pudding ryżowy V to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Jedna porcja zawiera 373 kalorie, 10g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, ryż krótkoziarnisty, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Świetnie sprawdza się jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 51%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Resztki ryżu? Zrób pudding ryżowy, Rice Kheer (Pudding Ryżowy), oraz Pudding Ryżowy Brązowy.
Instrukcje
W górnej części podwójnego kotła wymieszaj ryż, mleko, sól, cukier, rodzynki i gałkę muszkatołową. Gotować, mieszając od czasu do czasu, nad gotującą się wodą 1 godzinę, aż zgęstnieje. Wymieszać wanilią i podawać na ciepło lub na zimno.