Pudding ryżowy brązowy II
Need a deser bezglutenowy i wegetariański? Brązowy Pudding ryżowy II może być doskonałym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 7G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje 98 centów za porcję. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jeśli masz brązowy ryż, sól, ekstrakt z wanilii i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 56%, co jest dobre. Spróbuj Pudding Ryżowy Brązowy, Pudding Ryżowy Brązowy, oraz Kremowy Pudding Ryżowy Brązowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przynieś ryż, wodę i sól do wrzenia w garnku; przykryj, zmniejsz ogień do średnio-niskiej i gotuj na wolnym ogniu, aż ryż będzie miękki, a płyn zostanie wchłonięty, 45 do 50 minut.
Wymieszaj odparowane mleko, syrop klonowy, cynamon, gałkę muszkatołową, ekstrakt z wanilii i ekstrakt z rumu do gotowanego ryżu. Kontynuuj gotowanie na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje, około 5 minut.
Zdjąć z ognia i przykryć, aż będzie gotowy do podania.