Pudding kukurydziany Tee ' s
Pudding kukurydziany Tee jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz ziarna kukurydzy, masło, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób naprawdę lubi tę przystawkę. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 29%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki.
Ubij razem jajka, śmietanę i masło. Stopniowo dodawać mieszankę cukru, ubijając, aż będzie gładka; wymieszać kukurydzę.
Wlać mieszaninę do lekko nasmarowanego naczynia do pieczenia 13 x 9 cali.
Piec w 350 przez 45 minut lub do złotego koloru i ustawić.
* 6 szklanek mrożonej kukurydzy z całego jądra lub kukurydzy w puszkach, odsączonej, można zastąpić.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy srebrnej kukurydzy Królowej.
Southwestern Pudding kukurydziany: wymieszać w 1 (5-uncji) może odsączyć posiekane zielone chiles i 1/4 łyżeczki mielonego kminku.