Pudding kukurydziany Tee ' s
Pudding kukurydziany Tee jest Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 489 kalorii, 10g białka, oraz 38 g tłuszczu. Na $1.49 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jeśli masz pod ręką proszek do pieczenia, cukier, śmietanę do ubijania i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki.
W dużej misce ubić jajka, śmietanę i masło. Stopniowo dodawać mieszankę cukru, ubijając, aż będzie gładka; wymieszać kukurydzę.
Wlać mieszaninę do 8 lekko nasmarowane 8-oz. kubki z kremem.
Piec w temperaturze 350 przez 30 minut lub do momentu, gdy budyń jest ustawiony i głęboki złoty.
* 6 szklanek mrożonej kukurydzy z całego jądra lub kukurydzy w puszkach, odsączonej, można zastąpić.
Uwaga: można zastąpić 1 (13 - x 9-calowy) naczynie do pieczenia ramekins.
Piec w 350 przez 40 do 45 minut lub aż zestaw.
Odstawić 5 minut. Tylko w celach testowych użyliśmy kukurydzy "Silver Queen".
Pudding kukurydziany południowo-zachodni: wymieszaj 1 (5-oz.) można posiekane zielone chiles i 1/4 łyżeczki. mielony kminek.