Pudding kukurydziany babci jaskółki
Pudding kukurydziany babci jaskółki może być tylko przystawką, której szukasz. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 275 kalorii. Ten przepis służy 8. Mieszanka masła, ekstrakt z wanilii, skrobia kukurydziana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Pudding ryżowy babci, Pudding ryżowy babci, oraz Brązowy budyń babci Grippin dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Wymieszać kukurydzę w śmietanie, kukurydzę z całego jądra, mleko, jajka, masło, cukier, skrobię kukurydzianą i ekstrakt waniliowy razem w misce; wlać do naczynia żaroodpornego 2-quart.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż pudding zostanie ugotowany i bulgotanie, około 1 godziny.