Pudding Kukurydziany

Pudding Kukurydziany
Pudding kukurydziany może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, kukurydzę z kernela, krem Knudsena i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Wymieszać wszystkie składniki aż do dobrze wymieszane.
3
Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
4
Piec 35 do 40 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Podawać z dodatkiem masła, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn