Pudding Kukurydziany

Pudding Kukurydziany
Pudding kukurydziany może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis służy 12 i kosztuje 46 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 257 kalorii. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz masło, kukurydzę z kernela, krem Knudsena i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pudding Kukurydziany, Pudding Kukurydziany, oraz Pudding Kukurydziany.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Wymieszać wszystkie składniki aż do dobrze wymieszane.
3
Łyżka do naczynia do pieczenia 13x9 cali rozpylonego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec 35 do 40 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
Podawać z dodatkiem masła, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn