Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile
Pstrąg z orzechami pekan z sosem brzoskwiniowo-Habanero Chile może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.44 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 29g białka, 43g tłuszczu, oraz w sumie 575 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka jaj, mąki, sosu brzoskwiniowo-habanero chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Pstrąg Orzechowy, Pstrąg smażony w sosie z czerwonego Chile, oraz Hot Stuff: Mango-brzoskwinia - sos Barbecue Habanero na # CookoutWeek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj sos brzoskwiniowo-Habanero Chile; utrzymuj ciepło.
Pekan proces w robocie kuchennym, aż drobno zmielone.
W płytkim naczyniu wymieszać orzechy pekan, 1/2 szklanki mąki, proszek do pieczenia, sól i pieprz.
Umieść jajka w innym płytkim naczyniu.
Filety zalać lekko w pozostałej 1/2 szklanki mąki. Filety zanurzyć w jajach i pogłębiać w mieszaninie orzechów pekan.
Roztopić 2 łyżki masła z 2 łyżkami oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować 2 filety 4 protokół z każdej strony lub aż złoty. Powtórzyć z pozostałym masłem, olejem i filetami.
Podawać natychmiast z sosem brzoskwiniowo-Habanero Chile.