Pstrąg Z Orzechami Laskowymi
Pstrąg z orzechami laskowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 7,32 zł za porcję, ten przepis okładki 47% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 67g białka, 59G tłuszczu, oraz w sumie 840 kalorii. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać pstrąg potokowy, masło, sok z cytryny, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać orzechy laskowe można śledzić to danie główne z Strudel Śliwkowy Z Orzechami Laskowymi jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Pstrąg Z Orzechami Laskowymi, Pstrąg Z Orzechami Laskowymi, oraz Pstrąg Szałwiowy.
Instrukcje
Orzechy impulsowe w robocie kuchennym z 1/4 szklanki mąki, aż drobno zmielone. Pstrąga opłukać i osuszyć. Doprawić solą wewnątrz i na zewnątrz.
Pozostałe 2 szklanki mąki umieścić na talerzu ciasta. Ubić jajko na talerzu.
Rozłóż zmielone orzechy na talerzu obiadowym. Obie strony pstrąga zanurzamy najpierw w mące (patrzymy z nadmiaru), następnie jajku, a następnie orzechach.
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na umiarkowanym ogniu do gorąca, ale nie palenie i gotować pstrąga, potrząsając patelnią, aby zapobiec przyklejaniu i obracaniu raz metalową szpatułką, aż rumiane po obu stronach i po prostu gotowane przez, o 12 minut w sumie.
Podczas gotowania pstrąga roztopić masło w małym rondlu i wymieszać z sokiem z cytryny. Doprawić solą i pieprzem i ogrzać.
Polać pstrągiem i posypać rybę natką pietruszki.