Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego

Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego
Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 471 kalorii, 38g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 5,35 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, pstrąg, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pyłek kopru włoskiego smażony filet z pstrąga na pasternaku i puree z jabłek, Ciepła Sałatka Ziemniaczana Szpinakowa Z Sosem Z Orzechów Sosnowych, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami, koprem włoskim i kremowym sosem chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. ułóż kliny kopru włoskiego i 5 ząbków czosnku na 12-calowym arkuszu folii i skrop 1 łyżką oleju rzepakowego. Folię złóż do opakowania i piecz przez około 45 minut, aż opakowanie skwierczy, a koper włoski i czosnek będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Papryczka Chipotle, Grubo PosiekanaPapryczka Chipotle, Grubo Posiekana
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Koper włoski i czosnek przełożyć do robota kuchennego i puree na gładką masę; doprawić solą i pieprzem.W międzyczasie, w pojemniku bezpiecznym dla mikrofal, połącz suszone borowiki z wrzącą wodą. Kuchenka mikrofalowa na dużej mocy przez 2 minuty, aż porcini zostaną napompowane. Na średniej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Dodać orzeszki piniowe i pozostałe 1 ząbek czosnku i gotować na umiarkowanym ogniu, aż orzechy są złote, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
Wyjąć z ognia i odcedzić płyn borcini na patelnię, zatrzymując się, zanim dotrzesz do ziarna na dnie. (Należy zarezerwować porcini do innego użytku.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
Dodać ocet balsamiczny i dusić na umiarkowanym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 2 łyżek stołowych, o 5 protokół; wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Dodać 2 łyżki oleju i doprawić sos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
7
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick. Filety z pstrąga doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
8
Dodaj jeden filet na raz na patelni, strona skóry w dół; naciśnij szpatułką, aby spłaszczyć przez 30 sekund. Powtarzaj z pozostałymi filetami, aż patelnia będzie pełna. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż pstrąg jest rumiane na dnie i prawie gotowane przez, o 3 protokół. Odwróć rybę i gotuj przez 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Rozłóż puree z kopru włoskiego na talerzach i polej pstrągiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
PstrągPstrąg
10
Mżawka połowę opatrunku na wierzchu.
11
Dodaj zielenie do pozostałego opatrunku na patelni i wrzucić do herbu. Usypać zieleninę na rybie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćEkspert
Gotowe W58 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn