Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego

Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego
Pstrąg z ciepłym sosem Sosnowo-orzechowym i puree z kopru włoskiego to bezglutenowe, bezmleczne, całe 30 i pescatarian danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 471 kalorii, 38g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 5,35 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 19 smakoszy i kucharzy. Mieszanka szpinaku dla niemowląt, pstrąg, woda i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 58 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest super. Podobne przepisy to Pyłek kopru włoskiego smażony filet z pstrąga na pasternaku i puree z jabłek, Ciepła Sałatka Ziemniaczana Szpinakowa Z Sosem Z Orzechów Sosnowych, oraz Sałatka z wędzonego pstrąga z jabłkami, koprem włoskim i kremowym sosem chrzanowym.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 218°. ułóż kliny kopru włoskiego i 5 ząbków czosnku na 12-calowym arkuszu folii i skrop 1 łyżką oleju rzepakowego. Folię złóż do opakowania i piecz przez około 45 minut, aż opakowanie skwierczy, a koper włoski i czosnek będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®2 Szklanki Pokruszonych Krakersów Graham Honey Maid®
6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek6 łyżek Przygotowanej Tapenady Z Oliwek
2
Koper włoski i czosnek przełożyć do robota kuchennego i puree na gładką masę; doprawić solą i pieprzem.W międzyczasie, w pojemniku bezpiecznym dla mikrofal, połącz suszone borowiki z wrzącą wodą. Kuchenka mikrofalowa na dużej mocy przez 2 minuty, aż porcini zostaną napompowane. Na średniej patelni podgrzać 1 łyżkę oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Suszony Oregano, 1/3 Pełnej DłoniSuszony Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
3
Dodać orzeszki piniowe i pozostałe 1 ząbek czosnku i gotować na umiarkowanym ogniu, aż orzechy są złote, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Dużych Krewetek U-121 1/2 Funta Dużych Krewetek U-12
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®1/2 Szklanki Drobno Posiekanych Orzechów Pekan PLANTERS®
4
Wyjąć z ognia i odcedzić płyn borcini na patelnię, zatrzymując się, zanim dotrzesz do ziarna na dnie. (Należy zarezerwować porcini do innego użytku.)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
5
Dodać ocet balsamiczny i dusić na umiarkowanym ogniu, aż płyn zmniejszy się do 2 łyżek stołowych, o 5 protokół; wyrzucić czosnek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
6
Dodać 2 łyżki oleju i doprawić sos solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
7
Podgrzać pozostałe 2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick. Filety z pstrąga doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
Filety Z PstrągaFilety Z Pstrąga
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
8
Dodaj jeden filet na raz na patelni, strona skóry w dół; naciśnij szpatułką, aby spłaszczyć przez 30 sekund. Powtarzaj z pozostałymi filetami, aż patelnia będzie pełna. Gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż pstrąg jest rumiane na dnie i prawie gotowane przez, o 3 protokół. Odwróć rybę i gotuj przez 30 sekund dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
9
Rozłóż puree z kopru włoskiego na talerzach i polej pstrągiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Pieprz ArbolowyPieprz Arbolowy
PstrągPstrąg
10
Mżawka połowę opatrunku na wierzchu.
11
Dodaj zielenie do pozostałego opatrunku na patelni i wrzucić do herbu. Usypać zieleninę na rybie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta1 Szklanka żółtej Mieszanki Do Ciasta
TrudnośćEkspert
Gotowe W58 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia60
Magazyn