Pstrąg tęczowy smażony w sosie z zielonych pomidorów i jeżyn

Pstrąg tęczowy smażony w sosie z zielonych pomidorów i jeżyn
Smażony pstrąg tęczowy z zielonym pomidorem i sosem jeżyn może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $3.97 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 549 kalorii, 36g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz jeżyny, sól i pieprz, skórkę z cytryny i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać zmieloną gałkę muszkatołową, można śledzić to danie główne z Ciasto Jagodowe Z Gałką Muszkatołową jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Spróbuj Pstrąg tęczowy z wędzoną salsą pomidorową, Pstrąg tęczowy Idaho i krewetki Napoleon z sosem Beurre Blanc z cytryną, oraz Pstrąg Tęczowy Meunière dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Umieść sok z pomidorów i cytryny w robocie kuchennym lub blenderze i przecier.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przecier pomidorowy przełożyć do średniego rondla i podgrzać na średnim ogniu, doprowadzając go do niskiego wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego2 1/2 Szklanki Kefalotyri Lub Kasseri, Startego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Dodaj seler, skórkę cytrynową, cukier, cynamon, gałkę muszkatołową i wodę. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż sos jest gęsty, jak sos marinara.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Log (4 Uncje) Sera Koziego1 Log (4 Uncje) Sera Koziego
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Może Dietetyczna śmietanka SodowaMoże Dietetyczna śmietanka Sodowa
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Zdjąć z ognia i delikatnie wymieszać jeżyny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na Pół Lub Bita śmietana, OpcjonalniePół Na Pół Lub Bita śmietana, Opcjonalnie
6
Dodaj sól, do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
7
Lekko posmarować obie strony pstrąga i posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
PstrągPstrąg
8
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i dodać tyle oliwy z oliwek, aby zapiekać pstrąga. Gdy olej jest gorący, dodać pstrąga i zapiekać z obu stron, aż zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
PstrągPstrąg
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Umieść patelnię w piekarniku i kontynuować gotowanie, aż ryba będzie łuszcząca się, o 10 protokół. Top z sosem i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Alzacji Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia54
Magazyn