Pstrąg Potokowy Otwarty

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga potokowego z otwartą twarzą. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 583 kalorie, 71g białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 8,17 zł / porcja, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka pstrąga potokowego, masła pieprzowego, soli i pieprzu oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Pstrąg Potokowy Müllerin, Pstrąg Potokowy Z Puree Pietruszkowym I Sałatką Z Rzodkiewki, oraz Pstrąg potokowy z orzechami pekan, cytryną i natką pietruszki.
Instrukcje
Motyl pstrąga dzieląc każdą rybę przez brzuch od głowy do ogona.
Przeciąć kości, ale nie oddzielić ryby całkowicie. Otwórz rybę jak książkę i za pomocą małego ostrego noża odetnij szkielet na obu połówkach. Wyciągnij wszystkie kości. (Procedura ta może być wykonana przez Sprzedawcę ryb.)
Miąższ natrzeć masłem i doprawić solą i pieprzem.
Umieść jak najwięcej ryb na brojlerze, jak to może pomieścić bez tłoku. Broil 3 do 4 cali od źródła ciepła, aż mięso jest po prostu gotowane przez, o 4 protokół.
Podawać natychmiast z cytrynowymi klinami lub wybranym masłem smakowym.