Pstrąg Orzechowy
Pstrąg z orzechami pekan może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 291 kalorii, 36g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka połówek orzechów pekan, oliwa z oliwek, panko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby skorzystać z panko można śledzić to danie główne z Panko Crusted Brownie Pie jako deser. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Pstrąg Orzechowy, Pstrąg z orzechami pekan w sosie brzoskwiniowo-Habanero Chile, oraz Pstrąg Owsiany dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść orzechy pekan w mini chopper lub robocie kuchennym; pulsuj, aż orzechy pekan zostaną drobno zmielone.
Połącz pekan i panko w płytkim naczyniu.
Podgrzać 1 1/2 łyżeczki oleju w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Rybę posypać równomiernie solą i pieprzem. Pogłębiać szczyty ryb w mieszaninie orzechów, naciskając delikatnie, aby przylegać.
Umieść połowę ryby, panierki stronie w dół, na patelni; gotować 4 protokół lub aż rumiane. Odwróć rybę; gotować 4 minuty lub aż ryby płatki łatwo widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć rybę z patelni; przykryć i ogrzać. Powtórz procedurę z pozostałymi 1 1/2 łyżeczkami oleju i pozostałymi rybami.