Pstrąg Na Parze Z Imbirem I Czosnkiem

Pstrąg Na Parze Z Imbirem I Czosnkiem
Pstrąg na parze z imbirem i czosnkiem to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 2 porcjami. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 9 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz liście kolendry, ząbek czosnku, cm kawałek korzenia imbiru i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 12 minut. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Marchew Gotowana Na Parze Z Masłem Czosnkowo-Imbirowym, Szparagi gotowane na parze z sosem imbirowo-czosnkowym, oraz Marchew gotowana na parze z masłem czosnkowo-imbirowym.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W12 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia5
Magazyn