Pstrąg morski z surówką i chrupiącym wędzonym boczkiem

Pstrąg morski z surówką i chrupiącym wędzonym boczkiem
Pstrąg morski z surówką i chrupiącym wędzonym boczkiem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 358 kalorii, 39g białka, oraz 19g tłuszczu. Na 4,53 zł za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka soli koszernej, soli koszernej, musztardy dijon i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka Z Wędzonego Pstrąga, Chrupiącego Bajgla I Awokado, Wędzony pstrąg, wódka Creme Fraiche i chrupiące ziemniaki, oraz Pstrąg wędzony z boczkiem Pitas.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Miejsce boczek na grill rack; grill 1 1/2 minut z każdej strony lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Zdjąć z grilla; odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Rybę posypać równomiernie 1/4 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Ułóż ryby na stojaku do grillowania pokrytym natryskiem do gotowania; grilluj 4 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Połącz kapustę, pietruszkę i cebulę w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Połączyć ocet, olej i musztardę w małej misce, mieszając trzepaczką; wymieszać z majonezem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
OcetOcet
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Dodać mieszaninę octu, 1/8 łyżeczki soli, i pozostałe 1/4 łyżeczki pieprzu do mieszaniny kapusty, podrzucając do herbu. Top slaw z boczkiem tuż przed podaniem z rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
OcetOcet
PieprzPieprz
BoczekBoczek
RybyRyby
SólSól
8
Nota winna: bogate różowe mięso pstrąga oceanicznego (lub łososia) z łatwością poradzi sobie z lżejszym czerwonym winem, szczególnie przyrządzonym z chrupiącym wędzonym boczkiem. Bogle Pinot Noir 2008 ($14), z kalifornijskiej cool Russian River Valley, jest średnio treściwy z lekkimi jagodami i wiśniowymi smakami, które nie obezwładnią potrawy, a wiązka jasnej kwasowości pomaga zrównoważyć zdrowe naturalne tłuszcze ryb. -- Jeffery Lindenmuth
Składniki, których będziesz potrzebować
WinoWino
CzereśnieCzereśnie
łosośłosoś
BoczekBoczek
JagodyJagody
RybyRyby
MięsoMięso
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia61
Magazyn