Pstrąg Kukurydziany
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj pstrąga z mąki kukurydzianej. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 41g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 483 kalorie. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,77 zł za porcję. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól i pieprz, pomidor, ocet winny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: pstrąg smażony z mąki kukurydzianej, Kolacja Dziś Wieczorem: Pstrąg Smażony Z Mąki Kukurydzianej, oraz Pstrąg z mąki kukurydzianej z ciepłym pomidorem i salsą Estragonową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozpuścić 1/2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu.
Dodać szalotkę i gotować, mieszając od czasu do czasu, aż tylko miękkie, o 3 protokół. Wymieszać z pomidorem, ocet, 1/4 szklanki wody, 1 łyżka estragonu i 1/4 łyżeczki każda sól i pieprz; doprowadzić do duszenia i gotować, aż zmniejszy się o połowę, o 5 protokół.
Umieść zieloną fasolkę w dużej misce bezpiecznej w kuchence mikrofalowej.
Skropić 1 łyżką wody, przykryć folią i mikrofalówką, aż będzie krucho, około 4 minut. Doprawić solą i pieprzem; ogrzać.
Umieść mąkę kukurydzianą w płytkiej misce. Pogłębiać ryby w mączce kukurydzianej, otrząsając nadmiar.
Rozgrzać 1/2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu. Praca w partiach, dodać rybę i gotować, aż złoty, obracając raz, o 5 protokół. (
W razie potrzeby dodaj więcej masła między partiami.)
Przenieś rybę na talerze.
SOS odstawić na średni ogień.
Dodać pół na pół, doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół. Pozostałą 1 łyżkę estragonu i 1/2 łyżki masła wymieszać i doprawić solą.
Podawać rybę z fasolką szparagową i top z sosem.
W porcji: kalorie 380; tłuszcz 14 G (nasycony 7 g); Cholesterol 164 mg; Sód 238 mg; węglowodany 30 g; błonnik 4 g; białko 33 g
Zdjęcia Antonis Achilleos