Pstrąg Estragonowy Smażony Na Patelni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego pstrąga Estragonowego. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 375 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, filety z pstrąga, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany.
Instrukcje
Skórka i sok z cytryny, zastrzegając 1/4 łyżeczki skórki i 1 łyżeczka soku.
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Rybę posypać równomiernie solą i pieprzem; rybę obtoczyć w mące.
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać rybę; gotować 2 do 3 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Dodaj czosnek na patelnię; smażyć 1 minutę lub aż rumiane.
Dodaj wino; gotować, aż płyn prawie wyparuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z estragonem i skórką z cytryny oraz sokiem.
Polać rybę sosem czosnkowym.