Pstrąg Estragonowy Smażony Na Patelni

Pstrąg Estragonowy Smażony Na Patelni
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj smażonego pstrąga Estragonowego. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 375 kalorii, 37g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Na 5,26 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, filety z pstrąga, estragon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, oraz Biała ryba z małż, pędów kapusty i śmietany.

Instrukcje

1
Skórka i sok z cytryny, zastrzegając 1/4 łyżeczki skórki i 1 łyżeczka soku.
Składniki, których będziesz potrzebować
SokSok
CytrynaCytryna
2
Mąkę umieścić w płytkim naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
3
Rybę posypać równomiernie solą i pieprzem; rybę obtoczyć w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RybyRyby
4
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Dodać rybę; gotować 2 do 3 minut z każdej strony lub aż ryby płatki łatwo podczas badania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
6
Wyjmij rybę z patelni; utrzymuj ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj czosnek na patelnię; smażyć 1 minutę lub aż rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Dodaj wino; gotować, aż płyn prawie wyparuje, skrobanie patelni poluzować rumiane kawałki. Wymieszać z estragonem i skórką z cytryny oraz sokiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
EstragonEstragon
SokSok
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Polać rybę sosem czosnkowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
SOSSOS
RybyRyby

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W15 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia31
Magazyn