Pstrąg Dale Ciasteczka Owsiano-Rodzynkowe
Pstrąg Dale płatki owsiane-ciasteczka z rodzynkami to Wegetariańskie przepis z 55 porcjami. Na 10 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 92 kalorie. 1 osoba uznała ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Świetnie sprawdza się jako deser. Jeśli masz sodę oczyszczoną, zmielony cynamon, staromodny płatek owsiany i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami, Ciasteczka Owsiane Z Rodzynkami, oraz Ciasteczka Owsiano-Rodzynkowe.
Instrukcje
Piekarnik podzielić na trzy części i rozgrzać do 177°.
Piec 12 do 16 minut. Przygotuj arkusze ciasteczek zgodnie z zaleceniami.
W średniej misce wymieszać mąkę, sodę oczyszczoną, sól i cynamon.
W dużej misce, za pomocą solidnej łyżki, lub w misce miksera elektrycznego, najlepiej z uchwytem łopatkowym, ubić masło, aż będzie miękkie i kremowe, a następnie ubić oba cukry. Zeskrobać miskę i trzepak, jeśli jest używany, i ubić, aż będzie gładki. Ubić jajka i wanilię i ponownie zeskrobać miskę.
Mieszając powoli, lub z mikserem na najniższej prędkości, stopniowo pracować w mieszaninie mąki, następnie owies i rodzynki. Ciasto będzie bardzo sztywne. (Można zrobić ciasto przed siebie, przykryć i przechowywać w lodówce przez kilka godzin.)
Upuść ciasto na przygotowane arkusze cookie przez czubatą łyżkę stołową, umieszczając ciasteczka o 2 cale od siebie.
Piec 12 do 16 minut (lub dla czasu wskazanego dla wysokości na wykresie), lub aż ciasteczka są złotobrązowe; im dłużej piec, tym ostrzejsze będą.
Schłodzić ciasteczka na drucianym stojaku. Jeśli ciasteczka zostały upieczone na pergaminie lub macie do pieczenia, po prostu przesuń je z blachy ciastek na stojak z drutu, aby ostygły. Gdy ciasteczka są całkowicie chłodne, przechowuj je w szczelnym pojemniku.
From Pie in the Sky: Successful Baking at High Altitudes by Susan G. Purdy, (C) May 2005 William Morrow Cookbooks, an imprint of Harper