Przystosowane Ciasteczka Kompostowe Momofuku
Przystosowane ciasteczka kompostowe Momofuku to Wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24 i kosztuje 8 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 64 kalorie, 0g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 54 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz cukier granulowany, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Ciasteczka kompostowe Momofuku, Przepis na ciastko kompostowe Momofuku Milk Bar, oraz Kompostowe Pliki Cookie.
Instrukcje
W stojaku mikser z łopatką dołączone, śmietana zimne masło, zarówno cukry i syrop kukurydziany na średnim wysokim, aż puszyste, 2-3 protokół. Zeskrobać boki miski do mieszania.
Dodać jajka i wanilię i wymieszać do włączenia. Zwiększ prędkość mieszania do średnio-wysokiej i uruchom mikser przez 10 pełnych minut. W tym czasie granulki cukru rozpuszczą się, mieszanina stanie się prawie bladobiałym kolorem i podwójnym rozmiarem.
W międzyczasie wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną i sól.
Ręcznie lub za pomocą najniższej prędkości miksera, wymieszać mieszankę mąki-nie bij go, bo ciasteczka nie będą tak delikatne. Wymieszać cukierki i słone rzeczy.
Za pomocą około heaping 1/3 miara puchar lub skąpy 4 miara uncji, czerpać ciasto i formować rundy. Moje nabrane kule ważyły mniej niż 4 uncje każda. Kłaść na talerzu okrągłe kształty, przykryć folią i schłodzić przez kilka godzin lub aż będzie gotowy do pieczenia.
Nie piecz ciastek w temperaturze pokojowej lub nie utrzymają swojego kształtu.
Rozgrzać piec konwencjonalny do 204°. (350°F w piecu konwekcyjnym). Ułóż schłodzone kulki ciasta na pergaminie lub nieprzywierającą folię wyłożoną arkuszem ciastek-kopalnia została zaizolowana. Jeśli Twoje arkusze ciasteczek są cienkie, możesz ułożyć dwa i upiec ciasteczka na ułożonych arkuszach ciasteczek.
Piec 9-11 min (ja upiekłam 12-1
Podczas gdy w piekarniku, ciasteczka będą nadmuchiwać, trzeszczać i rozprzestrzeniać. Zgodnie z oryginalną recepturą, po 9 minutach ciasteczka powinny być rumiane na brzegach i dopiero zaczynają brązowieć w kierunku środka. W 9 minut, moje były blade i doughy patrząc. Pozostaw ciasteczka w piekarniku na dodatkowe minuty w razie potrzeby (będzie to potrzebne) i piec łącznie około 12-14 minut. Wszystkie piekarniki są różne, więc musisz oglądać ciasteczka, zwłaszcza krawędzie.
Chłodne ciasteczka całkowicie na blasze przed przeniesieniem do płyty lub hermetycznego pojemnika lub cyny do przechowywania (chłodziłem Moje na blasze tylko przez około 5 minut, ale moje były nieco rozgotowane, więc były w porządku).