Przystawki z kalafiora

Przystawki z kalafiora
Kalafiorowe przystawki od początku do końca zajmują około 50 minut . Za 4,7 USD za porcję ten przepis pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 287 kalorii , 19 g białka i 5 g tłuszczu . Ten przepis służy 14 osobom. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Aby przepis był tak aromatyczny, wystarczy mieszanka soli, papryki, mielonej musztardy i kilku innych składników. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 88% wyniku , co jest świetnym wynikiem. Podobne przepisy to Cucumber Hors D'oeuvres , Halloween Hors D'oeuvres Eyeballs i Meksykańskie przystawki z bekonem i serem Johnny'ego Jalapeno .

Instrukcje

1
Umieść 1 cal wody i kalafiora w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
2
Odcedź i natychmiast włóż kalafior do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
Odcedzić i osuszyć.
4
W płytkiej misce połącz substytut jajka, masło, sos Worcestershire i musztardę. W drugiej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan, bazylię, sól, pieprz i paprykę. Zanurz kalafior w mieszance jajecznej, a następnie obtocz w mieszance okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzieloneSzklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Różne Krakersy Lub Chipsy PitaRóżne Krakersy Lub Chipsy Pita
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Umieścić w dwóch nienasmarowanych 15-calowych. x 10 cali x 1-cal. blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
7
W razie potrzeby podawaj z sosem spaghetti do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia65
Magazyn