Przystawki z kalafiora

Przystawki z kalafiora
Kalafiorowe przystawki od początku do końca zajmują około 50 minut . Za 4,7 USD za porcję ten przepis pokrywa 41% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 287 kalorii , 19 g białka i 5 g tłuszczu . Ten przepis służy 14 osobom. Ten przepis podoba się 1 smakoszom i kucharzom. Niewiele osób tak naprawdę lubiło to danie główne. Aby przepis był tak aromatyczny, wystarczy mieszanka soli, papryki, mielonej musztardy i kilku innych składników. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 88% wyniku , co jest świetnym wynikiem. Podobne przepisy to Cucumber Hors D'oeuvres , Halloween Hors D'oeuvres Eyeballs i Meksykańskie przystawki z bekonem i serem Johnny'ego Jalapeno .

Instrukcje

1
Umieść 1 cal wody i kalafiora w rondlu; doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; przykryć i dusić przez 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm1 Funt Małych Czerwonych Ziemniaków Pokrojonych Na Kawałki O Wielkości 2,5 Cm
2
Odcedź i natychmiast włóż kalafior do lodowatej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
Pasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 CmPasternak, Obrany I Pokrojony Na Kawałki O Grubości 1,25 Cm
3
Odcedzić i osuszyć.
4
W płytkiej misce połącz substytut jajka, masło, sos Worcestershire i musztardę. W drugiej misce wymieszaj bułkę tartą, parmezan, bazylię, sól, pieprz i paprykę. Zanurz kalafior w mieszance jajecznej, a następnie obtocz w mieszance okruchów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Szklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, PodzieloneSzklanki Kwaśnej śmietany O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Podzielone
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smakuświeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
Całe Dojrzałe OliwkiCałe Dojrzałe Oliwki
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
1 Szklanka Posiekanej Cebuli1 Szklanka Posiekanej Cebuli
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
1 Suszony Pieprz Morita1 Suszony Pieprz Morita
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
5
Umieścić w dwóch nienasmarowanych 15-calowych. x 10 cali x 1-cal. blachy do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara2 Szklanki świeżo Startego Ostrego Cheddara
6
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów GrahamCiasteczka Graham Z Polewą Czekoladową Lub Połówki Krakersów Graham
7
W razie potrzeby podawaj z sosem spaghetti do maczania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia65
Magazyn