Przystawki Przepiórcze Jalapeno

Przystawki Przepiórcze Jalapeno
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać Jalapeno przepiórcze przekąski spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.97 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 767 kalorii, 31g białka, oraz 64G tłuszczu na porcję. Mieszanka pasków boczku, sos sałatkowy, papryka jalapeno i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przystawki Paprykowe Jalapeno, Ser pokryty, boczek zawinięty Jalapeno Popper hamburgery z pieczonym majonezem Jalapeno, oraz Jalapeno Kettle Chip Crusted Chicken with Jalapeno Ranch dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić każdy Jalapeno pół na trzy długie paski.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
2
Umieść pasek na szerokość w środku każdej piersi przepiórki; zwiń z krótkiego boku. Owiń każdy paskiem boczku i zabezpiecz wykałaczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
PrzepiórkiPrzepiórki
Cukierki Life SaversCukierki Life Savers
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
3
Umieść w dużej plastikowej torebce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokroić Na Paski O Grubości 1/2 CalaPokroić Na Paski O Grubości 1/2 Cala
4
Dodaj sos sałatkowy; uszczelnij torbę i obróć się do płaszcza. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół20 Cienkich Plasterków Salami Twardego, Przekrojonych Na Pół
5
Odcedzić i wyrzucić marynatę. Przystawki grillowe, przykryte, na pośrednim średnim ogniu przez 16-20 minut lub do momentu, gdy soki przepiórcze będą czyste, a bekon chrupiący, okazjonalnie obracający się.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Ziemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie PlasterkiZiemniak Przekrojony Wzdłuż Na Pół I Pokrojony W Cienkie Plasterki
PrzepiórkiPrzepiórki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)

Polecane wino: Cava, Grenache, Shiraz

Chili w menu? Spróbuj sparować z Cava, Grenache i Shiraz. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Możesz spróbować Castellroig Cava Brut. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 15 dolarów za butelkę.
Castellroig Cava Brut
Castellroig Cava Brut
Aromat białych kwiatów z nutami owoców pestkowych i lekkimi akcentami cytrusu na podniebieniu.Skład: 45% Xarel-lo, 30% Macabeo, 25% Parellada
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn