Przystawki Cebulowe Brie
Przystawki Onion Brie mogą być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami hor d ' oeuvre. Ten przepis serwuje 18 i kosztuje 30 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 3G białka, 9g tłuszczu i w sumie 127 kalorii. Jeśli masz pod ręką ciasto francuskie, wodę, ocet z białego wina i kilka innych składników, możesz to zrobić. 14 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia not so great spoonacular score of 13%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Przekąski Dla Niemowląt Brie Crab, Przystawki Krabowe Mini Brie, oraz Pieczone Przystawki Brie / Cranberry Bun.
Instrukcje
Na dużej patelni gotuj cebulę, masło, brązowy cukier i ocet na średnim ogniu, aż cebula się zarumieni, często mieszając.
Wyjmij łyżką cedzakową; schłodzić do temperatury pokojowej.
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj ciasto francuskie na 11 cali. x 8-w. prostokąt.
Rozłóż Brie na cieście. Przykryj cebulą; posyp kminkiem.
Zwiń jeden długi bok do środka ciasta; zwiń drugą stronę tak, aby dwie bułki spotkały się na środku. Za pomocą ząbkowanego noża pokrój na 1/2 cala. plastry.
Ułóż na blasze wyłożonej papierem do pieczenia; spłaszcz do 1/4 cala. grubość. Wstaw do lodówki na 15 minut.
W małej misce ubij jajko i wodę; posmaruj plastry.
Piec w temperaturze 375° przez 12-14 minut lub do uzyskania dmuchanego i złotego koloru.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Pink Moscato z oceną 4,9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
![Boso Szampan Różowy Moscato]()
Boso Szampan Różowy Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty z wybuchowymi aromatami i smakami. Najlepiej podawany schłodzony (36-40 stopni F), ten szampan ma aromaty i smaki jaśminu i mandarynki uzupełnione czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym wykończeniem!