Przyprawiony papryką Grillowany dorsz i imprezowa Salsa z Mango!

Przyprawiony papryką Grillowany dorsz i imprezowa Salsa z Mango!
Przepis papryka-przyprawiony Grillowany dorsz i Party-in-your-Mouth Salsa Mango! jest gotowy w około 35 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Jedna porcja zawiera 448 kalorii, 51g białka, oraz 7G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.17 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Sprawdza się jako kosztowna przystawka dla 4 Lipca. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka soku z limonki, płatki pieprzu, sól koszerna, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia doskonały spoonacular wynik 90%. Spróbuj Grillowane steki Rib-Eye z salsą na ogniu, Grillowana miecznik z wędzonym Paprikanem i salsą z owoców Herbowanych, oraz Grillowany kurczak z mango z salsą truskawkową Mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj mango, pomidor, ogórek, fasolę garbanzo, sok z limonki, sok z cytryny, pieprz jalapeno, płatki czerwonej papryki i bazylia cytrynowa w misce; doprawić koszerną solą. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki1 łyżka Papryczki Jalapeno Pokrojonej W Cienkie Plasterki
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Rude Ziemniaki, Około 6 Uncji KażdyRude Ziemniaki, Około 6 Uncji Każdy
Bazylia CytrynowaBazylia Cytrynowa
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, OczyszczoneKrewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na duże ciepło i lekko nasmaruj ruszt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
3
Dorsza doprawić papryką, solą i pieprzem; posmarować olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego8 (1/4-calowych) Grubych Plastrów Sera Szwajcarskiego
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
4
Ugotować dorsza na rozgrzanym grillu, aż ryba będzie łatwo się płatkować widelcem, około 3 minut na stronę. Szybko podgrzej tortille na grillu tuż przed zakończeniem dorsza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Dorsza podawać w ciepłych tortillach z dodatkiem salsy mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Połowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I KrewetkiPołowa Rozmiaru 41 Wstępnie Obgotowana I Krewetki

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santa Margherita Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 26 dolarów.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn