Przyprawione Ciasto Śliwkowe

Przyprawione Ciasto Śliwkowe
Spiced Plum Pie może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 300 kalorii. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.51 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz skrobię kukurydzianą, śliwki, delikatne krążki ciasta i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Przyprawione Ciasto Śliwkowe, Przyprawione ciasto morelowo-śliwkowe, oraz Spiced Plum Pavlovas.

Instrukcje

1
Rozwałkować 1 pie crust dysku na powierzchni mąki do 13 1/2-calowy Okrągły.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
RolkaRolka
2
Przenieś do 9-calowego szklanego naczynia do ciasta. Trim zwis do 1 cala. Przechowywać w lodówce skorupę podczas przygotowywania napełniania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
3
Umieść stojak na środku piekarnika; rozgrzej do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Umieść wyłożoną folią blachę do pieczenia w dolnej części piekarnika, aby złapać wszelkie wycieki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
5
Wymieszać 3 łyżki cukru i 1/4 łyżeczki cynamonu w małej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Ubij 1 szklankę cukru, 1 1/2 łyżeczki cynamonu, a następnie 6 składników w dużej misce. Zeskrobać nasiona z fasoli wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
CynamonCynamon
NasionaNasiona
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
7
Dodać śliwki i wrzucić do herbu. Łyżka wypełniająca skorupę, lekko osadzająca się w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
śliwkaśliwka
8
Rozwałkować drugi krążek ciasta na powierzchni mąki do 13 1/2 cala rundy. Drape crust nad wypełnieniem; trim zwis do 1 cala. Naciśnij górną i dolną krawędź skorupy razem. Wchodzisz krawędzie pod; crimp. Używając ostrego noża, wytnij cztery 2-calowe szczeliny w środku górnej skorupy, aby umożliwić ucieczkę pary.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
9
Umyj skórkę (ale nie krawędzie) kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
10
Posypać cukrem cynamonowym na skórce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Piec ciasto 30 minut. Tent pie luźno z folią, aby zapobiec przerobieniu. Kontynuuj piec do wypełnienia pęcherzyków grubo przez szczeliny, o 1 godzinę dłużej. Schłodzić całkowicie na stojaku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia5
Magazyn