Przyprawiona Tilapia z miodowo-limonkowym sosem Mango

Przyprawiona Tilapia z miodowo-limonkowym sosem Mango
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj przyprawionej tilapii z miodowym sosem Mango-limonkowym. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.59 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 298 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz kolendrę, sok z limonki, jajko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mango można śledzić to danie główne z Babeczki Paleo Mango z masłem Mango jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Przyprawiona Tilapia Z Salsą Z Czarnej Fasoli Mango, Pieczona Tilapia Z Czarną Fasolą, Mango, Limonką I Salsą Kolendrową, oraz Nadziewane Mango kremowe ptysie z sosem Mango-Mojito dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W robocie kuchennym umieść wszystkie składniki sosu. Okładka; proces do gładkiej. Odstawić do czasu podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
2
W płytkim naczyniu ubij widelcem jajko i mleko. W innym płytkim naczyniu wymieszaj mieszankę Bisquick, sól i pieprz. Filety zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie pokryć mieszanką Bisquick.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Mieszanka Do PieczeniaMieszanka Do Pieczenia
MlekoMleko
2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego2 Szklanki Pokruszonej Mieszanki Nadzienia Ziołowego
JajkoJajko
3
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej i pastę chili na średnim ogniu; wymieszać, aby połączyć. Filety gotować w oleju 4 do 6 minut, obracając raz, aż złoto brązowy i płatki ryb łatwo widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta ChiliPasta Chili
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Aby służyć, umieść rybę na półmisku lub pojedynczych talerzach.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
5
Skropić równomiernie sosem; posypać kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
SOSSOS

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir, Wino Musujące

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn