Przyprawa-Potarte Grillowane Mięso (Końcówka Polędwicy)
Ten przepis służy 4 i kosztuje 45 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka pieprzu, olej canolan, kapsuły kminku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane Marynowane Steki Z Polędwicy, Przyprawa przetarta grillowana pierś kaczki z grillowaną brzoskwinią i sałatką z koziego sera, oraz Przyprawa Przetarta Grillowany Łosoś dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pieprz, kolendrę, koper włoski, kminek, płatki czerwonej papryki i oregano w moździerzu i tłucz i miel, aż grubo zgnieciony. Alternatywnie pulsuj w młynku do przypraw lub robocie kuchennym, aż grubo zgnieciony (nie sproszkowany).
Przełożyć do małej miski.
Dodać czosnek i olej i wymieszać widelcem do połączenia. Rozetrzyj pastę przyprawową na wszystkich powierzchniach mięsa, masując ją w celu wytworzenia mieszanki w szczeliny.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustaw ruszt do gotowania na miejscu, przykryj grill i pozwól na rozgrzanie przez 5 minut. Alternatywnie, ustawić połowę palników na grillu gazowym do najwyższego ustawienia ciepła, przykryć i podgrzewać przez 10 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Stek obficie doprawić solą.
Umieścić nad gorącą stroną grilla i gotować, obracając często, aż natychmiastowy termometr odczytowy włożony w najgrubszą część zarejestruje 52° i zwęglona skorupa utworzy się na powierzchni (jeśli grozi to spaleniem, gotuj na środku grilla lub na chłodnej stronie grilla, jeśli to konieczne), łącznie około 8 do 10 minut.
Przenieść do deski do krojenia i namiotu z folią.
Pokroić stek na ćwiartki krzyżowo (z ziarnem), następnie obrócić każdą ćwiartkę o 90 ° F i pokroić cienko w stosunku do ziarna.