Przydomowy Farmer Hot Dog
Podwórkowy Farmer Hot Dog może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 11g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 513 kalorii. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka liści oregano, sól koszerna, bazylia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Pieczony Veggie Hot Dog Hash, Domowa Pizza Bird Dog, oraz Surówka Z Podwórka.
Instrukcje
Rozgrzać grill do średniej (350 do 450). W małej misce ubić żółtko, czosnek i musztardę. Zaczynając od cienkiej mżawki i pracy do powolnego, stałego strumienia, trzepaczka w 1/4 szklanki każdej oliwy z oliwek i olejów roślinnych, aby utworzyć gęstą aioli, o 7 protokół.
Trzepaczka w 1/2 łyżeczki. sól i posiekane zioła; odstawić.
Rub warzywa z pozostałym 1 łyżką. oliwę z oliwek i posypać pozostałą 1/2 łyżeczki. sól. Grill cukinia, cebula, pieprz, i hot dogi, obracając w razie potrzeby, aż warzywa są zmiękczone, pojawiają się znaki grill, i hot dogi są lekko zwęglone, 6 do 10 minut. W ostatnich minutach bułki tostowe na grillu. Cienko pokroić paprykę i cebulę oddzielić na krążki. Delikatnie wymieszać warzywa w małej misce.
Rozprowadź zioło aioli wewnątrz bułek i dodaj hot dogi. Wierzch z warzywami i posypać pietruszką i liśćmi oregano.
* Dostępne na rynku Whole Foods.