Przetarte Na Sucho Żebro
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wytartego na sucho Rib-Eye. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 63g białka, 72 g tłuszczu, oraz w sumie 926 kalorii. Na 7,32 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, oliwę z oliwek, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 godzin i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Najlepszy suchy Rub przyprawowy do kurczaka, wołowiny i wieprzowiny, Szynka Natarta Przyprawami, oraz Dry Rubbed BBQ Chicken dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Połącz wszystkie suche składniki w misce. Użyj palców, aby upewnić się, że wszystkie składniki są równomiernie rozmieszczone. Obficie pocierać zewnętrzną część każdego steku. Owinąć każdy stek w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 24 godziny, 2 do 3 dni jest lepiej. To sprawi, że stek smak jak to było w wieku.
Rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Szczotka i olej grill poluzować i usunąć wszelkie crud.
Wyjmij steki z lodówki około 20 do 30 minut przed gotowaniem. Tuż przed gotowaniem wyjąć folię i lekko natłuścić steki.
Umieścić steki na bardzo gorącym grillu, aby umieścić char po obu stronach steku. Gdy obie strony stek stały się dobrze zwęglone przenieść stek do chłodniejszej części grilla, aby kontynuować gotowanie przez 6 do 7 minut na stronie średnio rzadkie.
Wyjmij stek z grilla i pozostaw w ciepłym miejscu na 7 do 8 minut.
Stek odciąć od kości i pokroić w plastry na zboże.
Skropić oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i podawać natychmiast.